Centrum nápovědy

Co se stane, když se článek cestovatele pokouší upravit dva uživatelé najednou?

Kliknete-li na úpravu stránky, kterou právě upravuje jiný uživatel, zobrazí se zpráva, abyste to zkusili později. Před přidáním Vašeho obsahu se zobrazí nejaktuálnější verze stránky. Zatímco stránku upravujete, nikdo jiný nemůže provádět úpravy, takže se po dokončení úprav snažte svou práci uložit.

 

Byl pro vás tento článek užitečný?