Centrum nápovědy

Jak zablokovat účty na TripAdvisoru

Zablokování je funkce, která Vám pomáhá spravovat Vaši interakci s jinými účty na TripAdvisoru. Tato funkce pomáhá uživatelům omezit některým účtům jejich sledování, posílání přímých zpráv nebo sdílení obsahu.

Jak zablokovat konkrétní účet

  • Přejděte na stránku profilu účtu, který chcete zablokovat.
  • Klikněte na ikonu nabídky „…“ vedle jména uživatele.
  • Klikněte na možnost „Zablokovat uživatele“
  • Na obrazovce s potvrzením klikněte na možnost „Zablokovat“.

Několik důležitých informací o blokování účtů

  • Účty, které jste zablokovali, Vás nemůžou sledovat a ani Vy nemůžete sledovat je.
  • Zablokováním účtu, který v současnosti sledujete, se sledování zruší (a naopak). Pokud se rozhodnete tento účet odblokovat, budete jej muset začít znovu sledovat.
  • Zablokované účty neobdrží upozornění, že jejich účet byl zablokován. Jestliže se ale zablokovaný účet pokusí o sledování, odeslání přímé zprávy nebo sdílení obsahu, bude upozorněn, že akci nelze provést.
  • Z účtů, které jste zablokovali, nebudete dostávat upozornění.

Důležité: TripAdvisor je veřejným fórem, kde je možné zveřejňovat a sdílet obsah. Zablokování uživatele nezruší jeho možnost zobrazovat Váš veřejný obsah nebo Vaši stránku veřejného profilu, nicméně Váš obsah se nebude zobrazovat v jeho cestovatelském kanálu

Byl pro vás tento článek užitečný?