Centrum nápovědy

Jak uloženou položku upravím nebo odstraním?

Vaše uložená místa, příspěvky ve fórech a další položky se automaticky ukládají do cest podle měst a oblastí, které se nachází v okolí. Chcete-li položku odstranit nebo přesunout do nové cesty, najeďte kurzorem na fotografii položky a klikněte na možnost Upravit.

Chcete-li upravit nebo odstranit cestu, vyberte v rozevírací nabídce cestu, kterou chcete změnit, a klikněte na možnost Upravit údaje o cestě nebo Odstranit cestu.

Byl pro vás tento článek užitečný?
Používá technologie Zendesk