Centrum nápovědy

Jak mohu zrušit propojení účtu webu TripAdvisor a facebookového účtu?

Jakmile se k webu TripAdvisor přihlásíte pomocí Facebooku, jsou Vaše účty propojeny, i když se z jednoho z nich odhlásíte a opět přihlásíte.

Chcete-li propojení účtu webu TripAdvisor a facebookového účtu trvale zrušit, přejděte v profilu webu TripAdvisor na stránku Nastavení Facebooku a klikněte na tlačítko Odpojit.

 

Byl pro vás tento článek užitečný?