Centrum nápovědy

Jak se můj sdílený obsah zobrazí na Facebooku?

Obsah, který sdílíte, se zobrazí na časové ose na Facebooku a na dalších místech na v rámci Facebooku.

Vždy máte kontrolu nad tím, kdo může Vaši aktivitu sledovat. Při prvním přihlášení k webu TripAdvisor pomocí Facebooku budete vyzváni, abyste zvolili, kdo může sledovat Vaši sdílenou aktivitu. Ve výchozím nastavení jsou Vaši přátelé na Facebooku, ale nastavení můžete kdykoli změnit na stránce Nastavení ochrany osobních údajů na Facebooku.

Byl pro vás tento článek užitečný?