Centrum nápovědy

Proč se na webu TripAdvisor zobrazuje mé skutečné jméno a profilová fotografie z Facebooku?

Pokud jste propojili facebookový účet s účtem webu TripAdvisor, zobrazujeme všem Vašim přátelům Vaše jméno a profilovou fotografii z Facebooku. Všem, kdo nejsou Vašimi přáteli na Facebooku, se zobrazí Vaše uživatelské jméno a avatar webu TripAdvisor.

Pokud jste však na web TripAdvisor fotografii nevybrali, použijeme jako avatara Vaši profilovou fotografii z Facebooku. Tomu můžete zabránit přidáním fotografie na web TripAdvisor nebo zrušením propojení facebookového účtu a účtu na webu TripAdvisor.

Chcete-li vyzkoušet, jaké jméno a avatara vidí členové webu TripAdvisor, najděte jednu ze svých recenzí nebo jiných příspěvků, podívejte se, jaké se zobrazuje jméno a fotografie a poté se odhlaste z účtu na webu TripAdvisor. Mela by se projevit změna jména a avatara.

 

Byl pro vás tento článek užitečný?