Centrum nápovědy

Jak mohu zrušit propojení účtu webu TripAdvisor a účtu Google?

Jakmile se k webu TripAdvisor přihlásíte prostřednictvím účtu Google+, jsou Vaše účty propojeny, i když se z jednoho z nich odhlásíte a opět přihlásíte.

Chcete-li propojení účtu webu TripAdvisor a účtu Google+ trvale zrušit, přejděte v profilu webu TripAdvisor na stránku Propojené účty a klikněte na tlačítko Odpojit.

Byl pro vás tento článek užitečný?