Centrum nápovědy

Jak nahlásím, že byl můj hotel uzavřen?

Chápeme, že některá zařízení si z různých důvodů mohou přát odstranit svůj profil. Profil však můžeme odstranit pouze v případě, že dané zařízení bylo trvale uzavřeno, protože naším cílem je poskytovat co nejpodrobnější informací o cestování.

Pokud bylo Vaše ubytování trvale uzavřeno, nahlaste to našim editorům tímto způsobem:

  1. V pravém horním rohu obrazovky klikněte na odkaz „Váš podnik a účet“.
  2. V centru správy v horním navigačním panelu najeďte myší na nadpis „Profil“ a poté z rozbalovací nabídky vyberte možnost „Upravit podrobnosti o podniku“.
  3. Klikněte na modrý odkaz „Zavřít profil“ a vyplňte požadované informace.

Naši editoři se tuto změnu pokusí ověřit na základě informací na Vašem oficiálním webu nebo na sociálních sítích. Nepodaří-li se uzavření ověřit, Váš požadavek nebudeme moci přijmout.

Byl pro vás tento článek užitečný?