Hvorfor modtager jeg ikke e-mailsvar?

Vi underskriver vores e-mailkorrespondance digitalt. Hvis du bruger en e-mailtjeneste fra Microsoft (såsom Hotmail, Outlook eller Office365), og du videresender den e-mail til en anden e-mailtjeneste (såsom Yahoo, Facebook eller Gmail), kan vores svar blive beskadiget på en måde, der gør, at de ikke kan leveres. Dette er et kendt problem, som Microsoft arbejder aktivt på at rette. I mellemtiden kan du se din gamle e-mailindbakke eller kontakte os direkte fra din nye e-mailadresse.