Hvad er Lister over rejser?

Lister over rejser er samlinger af de bedste (eller værste) steder og aktiviteter, som vores medlemmer har oplevet på deres rejser. Du kan betragte dem som vores medlemmers personlige anbefalinger til, hvad du kan lave på en perfekt dag eller weekend på det sted, du gerne vil besøge.

Den nemmeste måde at finde lister over rejser på vores websted er ved at indtaste navnet på et sted eller en virksomhed i søgefeltet øverst på startsiden og klikke på Søg. Derefter kan du i feltet Indsnævring af søgning vælge Lister over rejser. Så let er det!

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du opretter eller redigerer lister over rejser, i vores vejledning.
Vær opmærksom på, at for at lister over rejser bliver offentliggjort, skal de indeholde mindst tre elementer, og indholdet skal overholde vores retningslinjer.