Søg i supportafdelingen

Retningslinjer for lister over rejser

TripAdvisor Support -

De meninger, der er udtrykt i lister over rejser, tilhører TripAdvisors medlemmer og ikke TripAdvisor LLC. Vi forbeholder os retten til at fjerne en liste over rejser uanset årsag og uden varsel. Indholdet i en liste over rejser skal være:

• Familievenligt - Der må ikke være stødende sprog eller billeder.
  • Originalt - Vi tillader ikke omfattende citater fra andre kilder, herunder (men ikke begrænset til) websteder, e-mailkorrespondance, andre anmeldelser osv. Du må ikke offentliggøre andres kontaktoplysninger eller navnene på andre medlemmer.
  • Særskilt fra den rejsendes perspektiv - Rejser over lister er til rejsende, af rejsende. De må ikke skrives af ejeren eller ledelsen, der udgiver sig for at være rejsende. Medlemmer skal oplyse, om de har tilknytning til den virksomhed eller ejendom, som nævnes i en liste over rejser. Medlemmer må ikke udgive sig for at være TripAdvisors personale. Dit brugernavn og offentliggjort indhold må ikke indeholde noget, der kan se ud som om, du arbejder for TripAdvisor.
  • Unikt og uafhængigt - Medlemmer må oprette så mange individuelle lister over rejser, som de lyster, men vi fjerner lister over rejser, der anses for at være kopier eller spam.
  • Relevant for andre rejsende - Lister over rejser skal indeholde rejserelateret materiale. Irrelevant indhold vil blive fjernet.
  • Ikke-kommercielt - Lister over rejser må ikke indeholde nogen som helst form for selvpromoverende materiale. Vi tillader links til sider uden for TripAdvisor, men vi vil kun tillade dette, hvis det ikke misbruges. Vi forbeholder os ret til at fjerne en webadresse uanset årsag.
  • Skrevet på engelskIngen HTML-tags og ingen overdrevet brug af STORE BOGSTAVER, slang og typografiske symboler.
  • Alderskrav - Børn under 13 år må ikke skrive anmeldelser.