Hvordan opretter og redigerer jeg lister over rejser?

Klik på fanen Bidrag under din profil og vælg Lister over rejser. Herfra kan du se dine seneste lister over rejser, deres status og redigere eller slette dem.

Hvis du vil oprette en ny liste over rejser, skal du:

1. Klikke på knappen Create a Trip List under dine seneste lister over rejser.
  2. Udfyld oversigtsafsnittet.
  3. Klik på Continue to step 2 for at tilføje steder, seværdigheder og aktiviteter. Tilføj beskrivelser for at hjælpe dine læsere!
  4. Som et sidste penselstrøg kan du vælge de kategorier, som din liste over rejser falder ind under, personer, som muligvis ville være interesserede i at se din liste, og årstider, som din liste gælder for. Du kan også tagge din liste over rejser for at gøre det lettere at finde den.
  5. Glem ikke at offentliggøre din liste over rejser! Når du har offentliggjort din liste over rejser, forbliver den på vores websted for evigt, mens lister over rejser, der ikke er offentliggjort, udløber tre uger efter den dato, hvor de blev oprettet.

Hvis du vil redigere en eksisterende liste over rejser, skal du bare klikke på Edit under dine seneste lister over rejser. Hvis du har brug for at omarrangere elementerne på din liste, kan du bruge op- og ned-pilene.

Du kan desværre ikke tilføje dine egne billeder til en liste over rejser, men nogle lister over rejser viser muligvis billeder fra den tilhørende ejendoms registreringsside på TripAdvisor.