Retningslinjer for artikler fra rejsende

Alle artikler fra rejsende skal overholde nedenstående retningslinjer:

• Stil. Skriv på en levende, afslappet måde, så artikler fra rejsende er spændende at læse!
  • Diatese. Skriv i tredje person (""Rejsende vil nyde…"") i stedet for første person (""Jeg kunne godt lide…""). Hvis du vil dele dine personlige historier og meninger, kan du gøre det ved at skrive en anmeldelse eller et indlæg på vores fora.
  • Kommentarer. Når du føjer noget til eller redigerer en artikel fra rejsende, kan du bruge kommentarfunktionen til at efterlade en høflig besked til andre bidragydere om, hvad du har tilføjet eller ændret.
  • Samarbejde med andre medlemmer. Fordelen ved artikler fra rejsende er, at ethvert medlem på TripAdvisor kan arbejde på alle artikler. Tilføj gerne noget til alle de sider, du kan se. Men husk, at andre muligvis gør det samme på sider, som du har skrevet.
  • Original og ikke-kommerciel.
  • Familievenlig.
  • Billeder. Billeder kan gøre artikler fra rejsende bedre og mere interessante, men husk på, at de skal overholde vores retningslinjer for billeder.
  • Unik. Hver artikel fra rejsende er særlig for et bestemt rejsemål og emneområde, og det indhold, du føjer til artikler fra rejsende, skal derfor være tilpasset.
  • Ét brugernavn pr. medlem. Hvert medlem må kun anvende ét brugernavn, når de bidrager til artikler fra rejsende. Hvis vi opdager, at du anvender mere end ét brugernavn, vil vi fjerne dit indhold og muligvis fratage dig dine bidragsmuligheder fuldstændigt.
  • Links. Relevante links er nyttige. Links til andre sider på TripAdvisor, hvor læseren kan drage fordel af anmeldelser fra rejsende, er endnu bedre!
  • Omtale af restauranter, seværdigheder og andre virksomheder. For at forhindre at artikler fra rejsende bliver til reklamering, må hver enkelt artikel ikke kun omtale én virksomhed - der skal mindst nævnes tre.
  • Sprog. I øjeblikket understøttes artikler fra rejsende kun på engelsk.