Hvordan indberetter jeg en upassende artikel fra rejsende?

Den gode nyhed er, at du kanredigere den selv! Du er med til at administrere artikler fra rejsende, og indholdet kan let ændres. Vi håber, at du vil tage initiativet til at fjerne og redigere indhold, som du finder stødende.

Hvis du vil indberette upassende eller stødende indhold, kan du også klikke på Indberet upassende indhold nederst i artiklen. Vi vurderer hver sag for sig. Vi læser alt det, du sender til os, men vi kan desværre ikke sende personlige svar på indberetninger om upassende indhold.