Hvordan opretter og redigerer jeg artikler fra rejsende?

Når du er logget på din TripAdvisor-konto, er det nemt at oprette og redigere artikler fra rejsende! Hvis du vil redigere en eksisterende artikel fra rejsende, skal du bare åbne den artikel, du vil redigere, og klikke på Rediger denne side. Hvis du vil skrive en ny artikel fra rejsende, skal du:

• I sidemenuen kan du klikke på linket Tilføj en ny artikel.

• Vælg fra listen over udvalgte emner, eller opret dit eget ved at følge vejledningen.

Vær opmærksom på, at alle artikler fra rejsende skal overholde vores retningslinjer.