Hvordan finder jeg en artikel fra rejsende?

Artikler fra rejsende på TripAdvisor er gode kilder til grundlæggende oplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Du kan finde artikler fra rejsende om et bestemt rejsemål på stedets oversigtsside.

Hvis du f.eks. vil finde en artikel fra rejsende om kvartererne i London kan du

1. indtaste "London" i søgefeltet øverst på startsiden. Klik på "Oversigt over London".
  2. Rul ned til London-emner fra vores fællesskab, og klik på "Se alle artikler fra rejsende".