Hvad gør jeg, hvis nogen har ændret eller slettet det, som jeg har skrevet i en artikel fra rejsende?

Da alle TripAdvisors medlemmer kan komme med bidrag til en artikel fra rejsende, vil du kunne vende tilbage til en artikel, som du har redigeret, og se, at artiklen ikke er, som da du forlod den. Dette er en del af den samarbejdsorienterede redigeringsproces!

Du bør undgå at blive involveret i revisioner frem og tilbage (kaldes nogle gange revisionskrig), men fortsat skrive de oplysninger, du gerne vil dele. Hvis et andet medlem redigerer eller sletter indhold fra artiklen, som du mener, er vigtigt, er der flere måder at løse dette problem på:

1. For det første kan du gå til artiklens afsnit med kommentarer for at se feedback fra andre bidragydere. Her findes måske en forklaring på, hvorfor ændringerne blev foretaget.
  2. Forsøg at løse uenigheder med andre anmeldere
  3. Hvis der findes to modstridende løsningsmodeller på et bestemt problem, bør indholdet på siden forklare de forskellige meninger, og begge parter bør tildeles samme antal ord til at forklare sagligt.
  4. Du kan også gendanne en tidligere version af artiklen for at fortryde nylige ændringer.

Sørg for, at dit indhold overholder vores retningslinjer, inden du offentliggør artiklen igen.