Supportafdelingen

Hvad sker der, hvis to personer forsøger at redigere en side samtidigt?

Hvis du forsøger at redigere en side, som et andet medlem er ved at redigere, vil du få vist en besked, der beder dig om at forsøge igen senere. Du får vist den seneste version af siden, inden du tilføjer dit indhold. Når du redigerer en side, vil andre ikke kunne redigere siden samtidigt, så husk at gemme dit arbejde, så snart du er færdig!


Var denne artikel en hjælp?