Hvad gør jeg, hvis jeg har problemer med at redigere en artikel fra rejsende?

Der er to grunde til, at du måske har problemer med at redigere en artikel fra rejsende. Hvis du forsøger at redigere en side, som et andet medlem er ved at redigere, vil du få vist en besked, der beder dig om at forsøge igen senere. Men nogle gange er vi nødt til at deaktivere adgang til en bestemt side. Så er du nødt til at vende tilbage til siden senere for at se, om den kan redigeres.

Hvis du har spørgsmål om, hvorfor en bestemt side er utilgængelig, kan du kontakte os.