Hvordan retter jeg en fejl, jeg har lavet i en artikel fra rejsende?

Hvis du har lavet en fejl, da du redigerede en artikel fra rejsende, kan du let rette den. Vi gemmer alle tidligere versioner af artikler fra rejsende, så de let kan sammenlignes.

Hvis du vil gendanne artiklen fra tidligere version, skal du:

• Gå tilbage til artiklens redigeringsskærm ved at klikke på Rediger denne side.

• Under versionshistorikken kan du se alle de versioner, der nogensinde har eksisteret af den pågældende side. Du kan endda se forskellen på to versioner ved at vælge dem og klikke på Sammenlign valgte.

• Find den version, du gerne vil have fremvist i stedet for den nuværende, og klik på Tilbagefør.