Hvordan deaktiverer jeg e-mailmeddelelser for private meddelelser?

Når du har fået en ny privat meddelelse, sender vi en e-mailmeddelelse til den adresse, som du oplyste, da du oprettede dig som medlem.

Sådan deaktiverer du e-mailmeddelelser for private meddelelser:

• Gå til din profilside.
  • Klik på symbolet ved siden af "Rediger profil", og vælg "Abonnementer".
  • Under afsnittet Meddelelser om private beskeder skal du vælge Aldrig.