Supportafdelingen

Funktioner i forbindelse med meddelelser

Meddelelser er en god måde at starte en samtale på tomandshånd med et andet medlem af TripAdvisors fællesskab på. Der er flere måder, hvorpå du kan tjekke de meddelelser, som du sender og modtager.

  • Blokering/fjernelse af blokering af medlemmer: Blokering forhindrer et medlem i at sende meddelelser til dig og omvendt. Hvis et medlem, som du har blokeret, forsøger at sende en meddelelse til dig, vil vedkommende få vist en besked om, at du ikke accepterer meddelelser på nuværende tidspunkt. Hvis du vil have flere oplysninger, kan du se vores vejledning.
  • Notifikationer: Når du modtager en ny meddelelse, sender vi en e-mailnotifikation til dig, og det vil fremgå øverst på den side på TripAdvisor, du kigger på. Du kan slå e-mailnotifikationer fra, hvis du ikke ønsker at modtage dem.

Hvis du ikke ønsker at modtage meddelelser, kan du slå dem fra når som helst.

Var denne artikel en hjælp?