Kan jeg få hjælp til at kontakte et andet medlem?

Hvis du gerne vil i direkte kontakt med et andet medlem, kan du sende en meddelelse til vedkommende.

Vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger tillader os ikke at dele medlemmers personlige oplysninger såsom fulde navn eller e-mailadresse, med andre, medlem eller ej.

Bemærk! Hvis du logger på TripAdvisor ved hjælp af din e-mail og adgangskode til Facebook, vises dit fulde navn muligvis for dine Facebook-venner, når de er på TripAdvisor.