Hvordan sender jeg en meddelelse?

Meddelelser er en god måde at starte en samtale på tomandshånd med et andet medlem på. På nuværende tidspunkt er det kun muligt for medlemmer, der bruger vores computerwebsite, at skrive meddelelser.

Hvis du er ved at læse et medlems anmeldelse, og du ønsker at sende en meddelelse til vedkommende, skal du:

1. Klikke på medlemmets brugernavn ved siden af anmeldelsen.
  2. I det vindue, der vises, skal du klikke på Send meddelelse.

Du kan også sende en meddelelse til en person fra vedkommendes profilside. Du skal blot klikke på linket Send meddelelse nederst til højre på siden.

Bemærk! Meddelelser aktiveres automatisk, når du opretter en TripAdvisor-konto. Hvis du ikke kan se Send meddelelse på profilsiden, har medlemmet deaktiveret meddelelsesfunktionen.