Hvordan kan jeg ændre eller fjerne stifter i mit rejsekort?

Det er let at fjerne en stift fra dit rejsekort eller ændre stiftens kategori.

Hvis du vil ændre eller fjerne en markeret placering på dit kort, skal du:

1. Klikke på den stift, du ønsker at fjerne. Du er muligvis nødt til at dobbeltklikke på kortet for at zoome ind.
  2. Der vil åbnes et vindue med navnet på den markerede placering og ikoner, der indikerer, om denne placering er en Været der-, Vil gerne- eller Fav.-stift.
  3. Klik på ikonet ved siden af Været der, Vil gerne eller Fav. for at fjerne stiften. Vinduet vil lukke, og stiften vil være fjernet.
  4. Hvis du vil ændre en kategori for en markeret placering, skal du først få vist den ønskede stifttype og skjule alle andre stifttyper, der ikke er gældende.

Hvis du vil vide mere om, hvordan du tilføjer stifter, kan du klikke her.