Hvordan retter jeg mit rejsekort?

Hvis du har problemer med dit rejsekort, f.eks.:

• Du kan ikke finde det sted på kortet, som du vil sætte stift i, selv efter at have søgt efter det i søgefeltet oven over kortet.
  • Du har opdaget en stift, der sidder på den forkerte placering.

Skal du kontakte os angående placeringen af det sted, som du forsøger at sætte stift i. Vores redaktører gennemser hvert rejsemål, inden de ændrer eller tilføjer det, så vi vil bede dig om at vente nogle uger, mens vi behandler din anmodning.