Hvordan foretager jeg en søgning på TripAdvisor?

Uanset om du leder efter en by, et bestemt indkvarteringssted, noget i foraene, en restaurant i nærheden af dit hotel eller noget helt femte, kan vi hjælpe dig med at finde det på vores websted.

På TripAdvisor er der to måder at søge på:

• Det generelle søgefelt findes øverst på startsiden. Resultater fra en generel søgning omfatter en virksomheds eller en destinations side på TripAdvisor, der indeholder dine søgeord, samt citater fra anmeldelser og diskussioner på foraene, der også matcher dine søgekriterier.

Hvis du leder efter en bestemt anmeldelse eller et bestemt forumindlæg, kan du rulle ned til det afsnit af dine søgeresultater, der hedder Resultater for anmeldelser og meninger.
  • Hotelsøgning: Brug boksen Planlæg den perfekte rejse næsten øverst på startsiden for at søge efter og hurtigt finde indkvarteringssteder, flyrejser, restauranter, aktiviteter, krydstogter og fora. Her kan du vælge specifikke indtjeknings- og udtjekningsdatoer for dit ophold.

Hvis du vil have mere tilpassede resultater, kan du begrænse din søgning til kun at omfatte visse indkvarteringstyper: hoteller, B&B'er/kroer, specialiserede indlogeringssteder eller lejede ferieboliger.

Brug filtrene til venstre for din søgning til at begrænse din søgning efter prisklasse, medlemsvurdering, hotelklasse, facilitetstype, ejendomstype og kvarterer i store byer.