Hvad er en vurdering?

En vurdering er en måde, hvorpå du hurtigt kan dele din mening om din oplevelse med et indkvarteringssted, en restaurant eller en seværdighed med andre rejsende. Vurderinger måles på en skala fra 1 til 5 bobler, hvor 5 er det bedste.

Vurder nye steder, skift vurderinger, eller føj en anmeldelse til en vurdering når som helst fra siden for vurderinger.

Du kan også vurdere nye steder via TripAdvisors Facebook-app.

Din vurdering bruges til at oplyse læserne om dit indtryk af det indkvarteringssted, den restaurant eller den seværdighed, du som TripAdvisor-medlem vurderede. Samlede vurderinger vises øverst på hver rejsemålsside, og individuelle vurderinger vises ved siden af hver anmeldelse. Den samlede bobbelvurdering, som vises på TripAdvisor, afspejler gennemsnittet af alle individuelle bobbelvurderinger for en bestemt ejendom. Vurderinger forbliver på vores websted til tid og evighed.