Hvad gør jeg, hvis jeg har fundet den perfekte flyrejse på TripAdvisor, men på leverandørens websted har oplysningerne ændret sig?

Vi er kede af, at du oplever dette, for vi ved, hvor frustrerende det er. Vi gør vores bedste for at give dig nøjagtige priser og den bredest mulige oversigt, men flyrejser bliver hurtigt udsolgt, og da vi ikke sælger billetter, kan vi ikke garantere priser. Vi bestræber os hele tiden på at forbedre din oplevelse med at købe flyrejser. Kontakt os, hvis du opdager uoverensstemmelser i priser for eller tilgængeligheden af flyrejser ved at sende din specifikke feedback til os.