Hvad er Air Watch-beskeder?

Hvis du abonnerer på Air Watch-beskeder, vil vi holde øje med prisen for en returrejse mellem to byer og sende en ugentlig prisopdatering, der indeholder billetpriser for de næste par måneder, til dig. Du kan bare indstille din afrejseby og dit rejsemål og så læne dig tilbage, mens vi overvåger din rute.

Alle priser er nøjagtige på det tidspunkt, hvor e-mailen sendes, men flyselskabers og leverandørers priser ændres ofte og uden forudgående varsel. Vi anbefaler, at du reserverer med det samme, da priser kan ændres hurtigt.

Denne funktion er ikke tilgængelig i alle områder.