Hvor høje er bagagegebyrerne på min flyrejse?

Hvis du vil beregne gebyrer for din flyrejse, kan du bruge Gebyrberegneren for flyselskaber! Gebyrberegneren for flyselskaber indberegner faktorer som bagagegebyrer, serviceydelser om bord, kreditkortgebyrer og rabatter fra dit Frequent Flyer-program for at give dig omfattende anslåede omkostninger. De anslåede omkostninger baseres på, hvad vi ved om gebyrer fra hver reservationskilde og flyselskab.

Du kan bruge Gebyrberegneren for flyselskaber til at:

1. Søge efter flyrejser, som du normalt ville gøre.
  2. På listen over flyrejser, der fremkommer, når du klikker på Søg, skal du se efter en boks med overskriften Gebyrberegner for flyselskaber.
  3. Vælg hvor mange stykker bagage, du tjekker ind.
  4. Klik på Avancerede valgmuligheder for at beregne omkostningerne for andre serviceydelser om bord samt for rabatter fra dit Frequent Flyer-program.
  5. Dine gebyrer vil blive vist i nærheden af billetprisen for hver flyrejse.

Bemærk! Selvom vi beregner gebyrerne, bestemmes mange gebyrer såsom bagagegebyrer ikke før det faktiske tidspunkt for indtjekning og bestemmes direkte af flyselskabet.

Gebyrberegneren for flyselskaber er ikke tilgængelig i alle områder.

Du kan altid slå Gebyrberegneren for flyselskaber fra i boksen.