Hvad er badges?

Badges er ikoner, der forekommer ved siden af en anmelders anmeldelse under vedkommendes profilbillede eller foto. Det er vores måde at anerkende TripAdvisor-medlemmer, der skriver rejseanmeldelser til fordel for hele vores fællesskab. Der er forskellige slags badges, du kan gøre dig fortjent til, alt afhængigt af dine bidrag til TripAdvisors fællesskab.

• Anmelderbadges kaldes nogle gange for stjernebadges.
  • Kategoribadges vises, hvis anmelderen har anmeldt mange virksomheder af den type, du er ved at se på. F.eks. 10 anmeldelser af restauranter.
  • Bybadges viser antallet af byer, som anmelderen har skrevet anmeldelser af.
  • Badges for nyttige stemmer: Når rejsende synes, at dine anmeldelser er nyttige, kan de give dig en nyttig stemme, hvorved du gør dig fortjent til denne badge.
  • Pasbadge vises for verdensrejsende, der har skrevet anmeldelser på flere forskellige rejsemål.

Hvis du vil have flere oplysninger om badges, kan du læse Badges - hvad er det og hvordan gør jeg mig fortjent til dem.