Hvad er Travellers' Choice?

Travellers' Choice-prisen blev stiftet i 2002 og er den højeste anerkendelse, TripAdvisor tildeler. Prisen er den eneste inden for rejsebranchen, der er baseret på millioner af anmeldelser og meninger fra rejsende rundt om i verden, og den uddeles årligt til "de bedste af de bedste" inden for service, kvalitet og kundetilfredshed - fra hoteller og indkvarteringssteder til rejsemål, seværdigheder og endda varemærker og produkter.

Travellers' Choice-prisvindere udvælges årligt ud fra feedback fra millioner af TripAdvisor-medlemmer. Travellers' Choice-prisen udpeger ikke kun populære valg, men fuldstændigt enestående valg som rejsende bliver ved at vende tilbage til.

Gå til siden for Travellers' Choice for at se den aktuelle liste over kategorier og vindere. Og hvis du tilfældigvis kommer forbi et hotel eller en virksomhed, som har vundet en Travellers' Choice-pris, må du huske at ønske dem tillykke!