Hvad er anmelderbadges?

Anmelderbadges, der er formet som stjerner, er vores måde at anerkende TripAdvisor-medlemmer, der skriver rejseanmeldelser til fordel for vores fællesskab. Når du har skrevet tre anmeldelser, der er blevet offentliggjort på TripAdvisor, har du gjort dig fortjent til din første anmelderbadge.

Niveauet for din anmelderbadge bestemmes af antallet af anmeldelser, du har offentliggjort på TripAdvisor. Vi elsker alle slags anmeldelser - positive som negative. Sådan opdeles niveauerne:

• Junioranmelder: 3-5 anmeldelser
  • Anmelder: 6-10 anmeldelser
  • Senioranmelder: 11-20 anmeldelser
  • Professionel anmelder: 21-49 anmeldelser
  • Ekspertanmelder: over 50 anmeldelser

Image

Hvis du ikke har fået en anmelderbadge endnu, er det fordi, du kun har skrevet en eller to anmeldelser indtil nu. Skriv et par anmeldelser mere og få din Junioranmelderbadge!

Få flere oplysninger om badges under Badges - hvad er det, og hvordan gør jeg mig fortjent til dem.