Hvad er Traveler IQ Challenge?

Traveler IQ Challenge er et kortbaseret spil, der er udviklet af TravelPod. Vi giver dig hint til en række byer, historiske vartegn og rejsemål, og det er din opgave at lokalisere dem på et tomt kort. Når navnet eller hintet vises, begynder uret at tikke. Klik på kortet for at markere, hvor du tror, at placeringen er. Du får point ud fra nøjagtighed og hastighed.

Hvert niveau i spillet bliver gradvist sværere, og du skal have et vist antal point for at gå videre til de efterfølgende runder. Jo flere point du indsamler, jo højere bliver din rejse-IQ. Når du er færdig, kan du gemme din score på din offentlige profil på TripAdvisor og sammenligne din score med andre rejsende på TripAdvisor under fanen Spilstatistik.

Hvis du vil sætte spillet på pause, skal du bruge knappen Pause, der findes i det samme pop op-vindue, som viser dig, hvor godt du klarede dig i det foregående spørgsmål.

Hvis du vil spille Traveler IQ Challenge, skal du klikke her.