Søg i supportafdelingen

Hvad er udmærkelsescertifikatet?

TripAdvisor Support -

Om udmærkelsescertifikatet

TripAdvisors udmærkelsescertifikat hædrer udvalgte indkvarteringssteder, seværdigheder og restauranter, der konsekvent udviser fremragende gæstfrihed.

Når vinderne af udmærkelsescertifikatet skal findes, bruger TripAdvisor en ophavsretslig algoritme, der tager hensyn til kvaliteten og kvantiteten af de anmeldelser og meninger, som er indsendt af rejsende på TripAdvisor over en periode på 12 måneder, samt hvor nye disse er, foruden virksomhedens alder og placering i popularitetsindekset på webstedet. Virksomhederne skal opretholde en overordnet TripAdvisor-vurdering på mindst fire ud af fem bobler, have et minimumsantal af anmeldelser og have været registreret på TripAdvisor i mindst 12 måneder for at kvalificere sig til udmærkelsescertifikatet.

Ejere: Sådan promoverer du dit certifikat

Hvis du er ejer eller virksomhedsrepræsentant og har modtaget et udmærkelsescertifikat, ønsker vi dig tillykke! Du fortjener at være stolt, og de rejsende vil gerne høre om din pris.

Gå til den sektion i dit widgetcenter, der hedder ”Vis vurderinger og anmeldelser”, for at hente en badge, som du kan vise på dit websted. Du kan også få tilsendt en papirversion af certifikatet med posten.

Gå til TripAdvisor Insights, og få yderligere tip til promovering af din anerkendelse!