Hvilke niveauer er der i programmet GrønneForløbere?

Der er fem niveauer i programmet GrønneForløbere. Alle deltagende hoteller og B&B’er skal overholde en række mindstekrav for at deltage i programmet og opnå niveauet GrønPartner:

• Have et genbrugsprogram til sengetøj og håndklæder
  • Registrere energiforbrug med jævne mellemrum
  • Genbruge
  • Bruge energieffektive elpærer
  • Vejlede personale og gæster i grønne procedurer
  • Behandle spildevand korrekt (enten ved at bruge et kloaksystem på stedet eller et offentligt kloaksystem)

Ejendomme, der er kvalificeret til niveauet GrønPartner, får vist deres status på siden med deres ejendoms faciliteter.

Virksomheder skal også opnå et minimumsresultat i ansøgningsskemaet for at kvalificere sig som GrønForløber. GrønForløber-ejendomme er kvalificerede til et af de fire badgeniveauer: bronze, sølv, guld og platin. Badgeniveauet afgøres af en ejendoms samlede deltagelsesniveau i miljøvenlige aktiviteter.

• GrønPartner: overholder mindstekravene
  • GrønForløber Bronze: overholder mindstekravene og har et resultat på 30 % i skemaet om grønne procedurer.
  • GrønForløber Sølv: overholder mindstekravene og har et resultat på 40 %
  • GrønForløber Guld: overholder mindstekravene og har et resultat på 50 %
  • GrønForløber Platin: overholder mindstekravene og har et resultat på 60 % eller derover

Ejendomme, der er kvalificerede til et hvilket som helst niveau som GrønForløber, får vist deres badge på deres ejendoms registreringsside og i søgeresultater for deres by (f.eks. hoteller i København)

Hvis du har et hotel eller en B&B og gerne vil have flere oplysninger om, hvordan du deltager, kan du se vores ansøgningsvejledning eller læse vores oplysninger om resultater.