Hvordan verificeres en GrønForløbers miljøvenlige procedurer?

Vi sikrer integriteten ved GrønneForløbere-programmet på tre måder:

1. Gennemsigtighed: De rejsende kan se en fuldstændig liste over procedurer ved at klikke på en ejendoms GrønForløber-badge eller -ikon på TripAdvisor. Dette sikrer, at de rejsende kan se præcist hvilke grønne procedurer, de kan forvente af en virksomhed.
  2. Feedback fra rejsende: Vi er virkelig glade for at høre de rejsendes meninger. De rejsende opfordres til at kommentere på GrønneForløberes og GrønnePartneres grønne procedurer på TripAdvisor (Hvordan? De rejsende læser også dette spørgsmål i supportafdelingen). De vil også have mulighed for at indberette forkerte oplysninger, f.eks. når den rejsendes forventning ikke stemmer overens med ejendommens påstande (Hvordan?). Denne feedback overvåges af TripAdvisors ansvarlige rejseteam og vil om nødvendigt udløse en tredjeparts kontrol.
  3. Kontroller: GrønneForløbere-programmet har indgået samarbejde med en uafhængig ekspertorganisation inden for bæredygtighed, The Cadmus Group, som udfører kontroller af GrønneForløbere-programmet. Udover kontroller udløst af feedback fra rejsende udføres der også en række vilkårlige kontroller året rundt af ejendomme, der deltager i programmet.