Hvordan beregnes resultater for ansøgninger til GrønForløber?

Ansøgningsskemaer til GrønForløber evaluerer hoteller og B&B'er ved at se på forskelligartetheden og effekten af deres grønne procedurer, både enkle og mere avancerede. Spørgsmålene i skemaet vægtes i henhold til procedurens miljømæssige vigtighed og dens effekt.

Bemærk! Vi har hyret en uafhængig tredjepart til at udføre revision af deltagende virksomheder for at sikre programmets integritet. Før indsendelse af en ansøgning skal hoteller og B&B'er sikre, at de kan overholde kravene til revisionsdokumentation, der er anført i skemavejledningen, som kan downloades.