Hvordan kan jeg som gæst give feedback om en virksomheds grønne procedurer?

Hvis du har overnattet på en ejendom, der deltager i GrønneForløbere-programmet, og du vil kommentere på, hvad de gør for at være grønne, kan du bare skrive en anmeldelse! Der er et særlig afsnit i anmeldelsesformularen for virksomheder, der deltager i GrønneForløbere-programmet, hvor du kan dele dine tanker om hotellets miljøvenlige procedurer. Skriv din feedback i dette afsnit.

Hvis du vil indberette upræcis grønne oplysninger, kan du klikke på virksomhedens GrønneForløber-badge og gennemse listen med ting, de gør for at beskytte miljøet. Hvis du støder på en uoverensstemmelse, kan du klikke på linket ""Problemer med denne oplysning?"" og indberette din oplevelse. Vi tager alle indberetninger alvorligt og undersøger dem.