Hvordan kan jeg ansøge om at blive GrønForløber?

På nuværende tidspunkt er alle hoteller og B&B’er, der har en godkendt forretningsrepræsentant, i følgende lande kvalificerede til at blive en del af programmet:

• Nordamerika: USA, Canada og Mexico
  • Europa: Belgien, Danmark, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Luxembourg, Monaco, Norge, Portugal, Schweiz, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland og Østrig
  • Stillehavsområdet: Australien og New Zealand
  • Mellemamerika: Belize, Costa Rica, El Salvador, Guatemala, Honduras, Nicaragua og Panama
  • Sydamerika: Argentina, Bolivia, Brasilien, Chile, Colombia, Ecuador, Fransk Guyana, Guyana, Paraguay, Peru, Surinam, Uruguay og Venezuela
  • Caribien: Amerikanske Jomfruøer, Antigua og Barbuda, Aruba, Bahamas, Barbados, Britiske Jomfruøer, Caymanøerne, Cuba, Dominica, Dominikanske Republik, Grenada, Guadeloupe, Haiti, Jamaica, Martinique, Puerto Rico, Saint-Barthélemy, Saint Kitts og Nevis, Saint Lucia, Saint Vincent og Grenadinerne, Trinidad og Tobago og Turks- og Caicosøerne

Dit resultat i skemaet afgør dit niveau som GrønForløber. Alle deltagere skal genansøge hvert år for at sikre deres fortsatte deltagelse i programmet og for at beholde badgen på deres ejendoms side på TripAdvisor.

Hvis du har brug for flere dage til at udfylde skemaet (f.eks. hvis du vil rådføre dig med din bygningsingeniør om nogle spørgsmål), kan du gemme dine svar og vende tilbage for at færdiggøre skemaet senere. Dit skema indsendes ikke, før du klikker på ”Indsend udfyldt skema”.