Hvad er TripAdvisors GrønneForløbere-program?

Programmet GrønneForløbere anerkender hoteller og B&B'er, der engagerer sig i miljøvenlige procedurer, og gør det lettere for de rejsende at finde og reservere et grønnere ophold. Kvalificerede ejendomme har en badge på deres side på TripAdvisor. Hvis du vil se en liste over virksomhedens miljøvenlige procedurer, kan du klikke på deres GrønForløber-badge.

Vi har udviklet dette program med hjælp fra nationale og internationale eksperter inden for grønne brancher, herunder Green Building Councils LEED Certification Program i USA, FNs Environment Program, Environmental Protection Agencys ENERGY STAR Program i USA og andre eksperter inden for bæredygtighed.

Programmet er fuldstændigt frivilligt og tilgængelig for ejendomme med grønne procedurer, der er interesserede i at fremvise deres aktiviteter gennem TripAdvisor. Ejendomme betaler intet for at deltage i programmet.