Supportafdelingen

Hvordan redigerer eller sletter jeg gemte elementer?

Dine gemte steder, forumindlæg og andre elementer vil automatisk blive placeret under rejser baseret på de byer eller områder, de er i nærheden af. Hvis du vil slette et element eller flytte det til en anden rejse, kan du holde markøren hen over elementets billede og klikke på Rediger.

Hvis du vil redigere eller slette en rejse, skal du vælge den rejse, du ønsker at ændre, fra rullemenuen og klikke på Rediger rejseoplysninger eller Slet rejse.
Var denne artikel en hjælp?