Hvad er den bedste måde til at holde styr på mine gemte elementer?

Du kan gruppere dine gemte hoteller, seværdigheder, restauranter, forumindlæg og andre elementer under rejser for at holde styr på dem. Disse rejser er synlige på din side med gemte rejser.

Navngiv dine rejser efter rejsemål, dato eller en anden betegnelse f.eks. “Steder, jeg skal anmelde" - det er op til dig, hvordan du anvender dine gemte rejser! Hver rejse har dens eget notefelt, hvor du kan skrive alt, hvad du har lyst til: datoer, flynumre eller navne på venner, du vil besøge, er bare nogle få eksempler.

Der er også et afsnit kaldet Mine noter under hvert sted eller element, du gemmer, så du kan huske ting såsom hvilket værelse, du gerne vil have på B&B'en, eller navnet på den drink, du ønsker at bestille på den pågældende restaurant i Paris.

Du kan få flere oplysninger om, hvordan du gemmer hoteller, restauranter, seværdigheder og andre elementer i vores vejledning.