Hvad er siden Gemte rejser?

Siden Gemte rejserer dit personlige rejseplanlægningscenter, hvor du kan holde styr på alle de indkvarteringssteder, restauranter, seværdigheder, forumindlæg og andre elementer, du har gemt rundt om på webstedet.

Du kan gruppere dine gemte elementer under rejser for at oprette rejseplaner, udarbejde en ønskeliste eller huske steder, du mangler at anmelde.

På siden for dine gemte rejser kan du:

• Se dine gemte elementer til let rejseplanlægning
  • Gruppere dine gemte elementer under rejser ved at bruge knappen Tilføj ny rejse og rullemenuen Gemte rejser
  • Tilføje noter til et hvilket som helst gemt element i afsnittet Mine noter for at hjælpe hukommelsen

Alle de elementer, du udvælger, vil forblive under Gemte rejser, indtil du vælger at slette dem.

Du kan altid finde dine gemte rejser under Din TripAdvisor øverst på hver side.

Du kan få flere oplysninger om, hvordan du gemmer hoteller, restauranter, seværdigheder og andre elementer i vores vejledning eller ved at se vores tip om at holde styr på gemte elementer.