Hvordan gemmer jeg et hotel eller et andet sted, som jeg gerne vil huske?

Når du surfer rundt på TripAdvisor, kan du gemme interessante indkvarteringssteder, restauranter, seværdigheder, forumindlæg og andre elementer, som du vil vende tilbage til.

Du kan gemme elementer såsom forumindlæg eller hoteller fra deres side på TripAdvisor. Hvis du vil gemme et element, skal du klikke på knappen Tilføj til rejse over for dets navn. Hvis du ikke kan se knappen Tilføj til rejse, kan du prøve at føre markøren hen over navnet på det element, du ønsker at gemme.

Når du har gemt et element, kan du gå til din side med gemte rejser for at holde styr på elementerne!

Hvis du har problemer med at gemme et element, skal du kontrollere, at du er logget på din TripAdvisor-konto.