Hvorfor er den anmeldelse, som jeg indberettede, ikke blevet fjernet?

Vi er afhængige af, at vores medlemmer – både ejere og rejsende – hjælper os med at identificere problemer. Vi fjerner en anmeldelse, som du indberetter, hvis den ikke overholder vores retningslinjer, eller vi vurderer, at den er upassende. Hvis du kun indberetter anmeldelsen, fordi du er uenig med indholdet i den, er det dog ikke nok til at få den fjernet. TripAdvisor mægler eller dømmer ikke i tvister om fakta.

Vi forstår, at en historie altid har to sider, og vi ønsker, at medlemmerne hører din. Hvis du ikke allerede har gjort det, anbefaler vi, at du indsender et svar til denne anmeldelse. Dit svar vil blive vist lige under anmeldelsen, så rejsende kan læse begge sider af sagen.

Læs vores retningslinjer for svar fra ledelsen, før du skriver dit svar for at sikre, at det bliver offentliggjort.

Sådan indsendes et svar fra ledelsen

1. Log på ledelsescenteret.
  2. Klik på fanen ”Anmeldelser” i menuen.
  3. Vælg ”Svar på anmeldelser”.