Hvordan indrapporterer jeg, som ejer eller bestyrer, en anmeldelse, der overtræder jeres retningslinjer?

Hvornår en anmeldelse skal indberettes

Hvis du mener, at en anmeldelse er svigagtig eller på anden måde upassende, bør du indberette det ved at følge vejledningen nedenfor.

Vi fjerner anmeldelsen, hvis vi finder, at den overtræder vores retningslinjer for anmeldelser. Bemærk dog, at vi ikke laver faktatjek, så vi kan ikke fjerne en anmeldelse, blot fordi der er en uoverensstemmelse om indholdet.

Hvis du modtager en trussel om afpresning, skal du læse vores vejledning Indberetning af potentiel afpresning til TripAdvisor, hvor du kan finde oplysninger om, hvordan du kan advare os så hurtigt som muligt.

Hvordan man indberetter en anmeldelse

Sådan indberetter du en anmeldelse, som du ikke mener, overholder vores retningslinjer, eller som du mener, er mistænkelig, eller som urigtigt er blevet offentliggjort på din registreringsside:

1. Log på ledelsescenteret.
  2. Klik på fanen ”Anmeldelser” i menuen i ledelsescenteret.
  3. Vælg ”Indberet en anmeldelse”.
  4. Find afsnittet ”Er du bekymret for en anmeldelse?”, og klik på ”Se vores retningslinjer, og indsend dine kommentarer”.
  5. I formularen, der kommer frem, skal du fortælle os om årsagen til din anfægtelse og vælge den relevante anmeldelse.
  6. Fremlæg eventuelle beviser, du har, i kommentarfeltet.

Du skal være registreret som ejer eller repræsentant, hvis du vil have adgang til ledelsescenteret. Følg vejledningen på TripAdvisor.dk/Owners for at registrere dig.

Tip: Du kan besvare en anmeldelse ved at offentliggøre et svar fra ledelsen nedenunder den. Få flere oplysninger om svar fra ledelsen.