Må jeg bede mine gæster om at skrive en anmeldelse?

Ja, selvfølgelig! Det er en god idé at bede gæster om at anmelde din ejendom. Det viser, at du er interesseret i deres feedback og i at forbedre din virksomhed.

Du kan bruge ressourcerne i ledelsescenteret til at minde gæster om at skrive anmeldelser. Log på, og klik på fanen ”Anmeldelser” i menuen, vælg derefter ”Anmeldelsesekspressen” for at sende en e-mail til nylige gæster med anmodning om en anmeldelse på TripAdvisor. Du skal være registreret som ejer for at få adgang til din ejendoms side under ledelsescenteret. Gå til tripadvisor.dk/Owners, og følg vejledningen for at registrere dig.

Du skal blot huske, at du ikke må tilbyde gæster incitamenter for at skrive anmeldelser. Se denne vejledning for at få flere oplysninger. Vi anbefaler også, at gæster indsender deres anmeldelser, når de er vendt hjem, fra deres egen pc eller mobilenhed.