Hvordan svarer jeg, som ejer eller bestyrer, på en anmeldelse på min registreringsside?

Godt spørgsmål! Et svar fra ledelsen på en anmeldelse er en god måde at dele din opfattelse med rejsende, som kigger på din registreringsside.

Hvis du vil skrive et svar fra ledelsen, skal du logge på ledelsescenteret. Klik på fanen ”Anmeldelser” i menuen, og vælg ”Svar på anmeldelser”.

Her er et par forslag til, hvad du bør tage med:

• Tak din gæst for at tage sig tid til at give feedback
  • Fremhæv det positive, og nævn opgraderinger og forbedringer, som kunne interessere tilbagevendende eller potentielle gæster
  • Svar på eventuelle konkrete klager, og forklar, hvad du har gjort for at afhjælpe dem
  • Vær høflig og professionel, og sørg for, at dit svar overholder vores retningslinjer.

Hvis du vil have flere oplysninger om, hvorfor og hvordan du bør skrive svar fra ledelsen, kan du læse vores side med tip og vejledning.

Dit svar skal overholde vores retningslinjer for at kunne blive offentliggjort. Hvis det overholder retningslinjerne, vil det som regel blive offentliggjort i løbet af et par hverdage, og du vil få besked.

Er du ikke registreret som ejer endnu? Gå til TripAdvisor.dk/Owners for at komme i gang.

Hvis din ejendom er registreret hos FlipKey eller Holiday Lettings, skal du indsende dit svar gennem deres websteder.

TripAdvisor forbeholder sig retten til at fjerne en anmeldelse eller et svar fra ledelsen til enhver tid og af alle årsager. De anmeldelser, der offentliggøres på TripAdvisor, er individuelle og meget subjektive meninger. De meninger, der er udtrykt i anmeldelserne, tilhører TripAdvisors medlemmer og ikke TripAdvisor LLC. Vi støtter ikke meninger, der er udtrykt af anmeldere eller i svar fra ledelsen. Vi er ikke tilknyttet et sted, der er registreret eller anmeldt på dette websted. I henhold til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger udleverer TripAdvisor ikke personlige oplysninger om nogen personer.